Milyen műsor ment a tévében, amikor éppen születtél?
Nem találtam meg, hol lehet arra az évre visszakeresni, de valószínűleg nem volt adás, meg mással voltam / voltunk elfoglalva - elég furcsa kérdés... :-D
A Kossuth Rádióban éppen adáskezdés volt hajnali 5-kor, anyám szerint a Rákóczi-indulótól zengett a kórház.
Én egy megyei lap archívumában találtam meg, amiben benne volt a tv műsor is. Petőfi népe 1950-től 2011-ig fenn van ebben az adatbázisban.
Még nem volt adás akkoriban, amikor születtem :-O
Kicsit elszomorodtam, mert mérhetetlenül öregnek és ósdinak érzem magam. Ráadásul az internetet sem tudom használni, ezt a választ is mártogatós tollal írom...
Kicsit komolyabban: mivel a nyugati határhoz közel laktunk, szüleim előbb nézték az osztrák adást, mint ahogy a magyar fogható lett volna nálunk. Még emlékszem a készülékre, egy Munkácsy volt (Videoton gyártmány) :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!