A Cartoon Network rajzfilmcsatorna hány éves gyerekeknek szól?
Szerintem olyan +10 éves gyerekeknek való.
A kicsiknek semmiképp! A minimax meg a kicsiknek sem. (1-2 mese türhető,de a zöld varázsbékáról,a gyerekről aki beleugrik a vödörbe,és a beszélő kutyáról aki megette a betűtésztát inkább ne is beszéljünk!)
De,ugyan az a véleményem,mint a 2008-11-01 20:23-es válaszolónak.
Az ember inkább olvasson nekik mesét,és utána beszéljék meg mi a tanulság,a főhős mit csinált jól vagy rosszul a,kikérdezni a gyerkőcöt,hogy szerinte mit kellet volna tenni,a fantáziáját,kreativitását rajzolással,zsírkrétával,maszatolással elősegíteni és így még a gyerek fejlődik is de,hogy a szülő leültet a tv elé,attól nem lesz jobb.
Ezt tudja kívülről:"Ő a kiskirálylány lálá,mesemondó minimax óójee"
De egy épkézláb mondókát nem tud,elénekelni.
Ez sajnálatos dolog.
Persze,a mai világban élni sincs időnk,de így a gyereket hozzá szoktatjuk az erős ingerekhez (szinte függővé válnak pl. Mesét akarok,mesét akarok,kapcsold vissza a mesét!!!),és miután kinövik a tv-t a 80%-a számítógépen fog lógni nagykorában. (1-2 óra elmegy,de reggel 8tól este 22ig,azért elég kemény.)
Elnézést,hogy eltértem a témától,és sajnálom,hogyha valakit megbántottam ezzel.
34/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!