Rajesh (Agymenők) miért hord annyi ruhát?
Figyelt kérdés
Már egy ideje figyelgetem, hogy a legtöbb karakter egy, max két réteg ruhát hord.
Ugye Howard legtöbbször a garbónyakat és egy hosszú ujjú pólót. Leonard
egy pólót meg egy felsőt. Sheldon egy hosszú ujjú pólót.
Rajesh viszont egy pólót, egy inget, egy mellényt és még arra rá egy felsőt. Miért???
Ha jól tudom, akkor pasadenaban egész évben piszok meleg van. Miért vesz fel mégis ennyi ruhát??
2018. jún. 27. 10:23
1/4 anonim válasza:
Nos talán Indiához képest hideg van. Bár már a 11. évad is megy, szóval megszokhatta volna :-)
2/4 anonim válasza:
eltakarja magát mondjuk vagy mert neki hideg van a trópusi éghajlathoz képest mindig panaszkodik hogy kövér ennyi ruhában nem veszik észre
3/4 anonim válasza:
Szintem csak nem meri felvállalni magát, és ezért azt gondolja, beleveszik a tömegbe ha sok ruha van rajta
4/4 anonim válasza:
Tegnap én is láttam valakit pulóverben, 30-akárhány fokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!