Van itt olyan, akinek bejön Rick Sanchez (Rick and Morty)?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból2018. jún. 26. 02:26
1/9 anonim válasza:
Mármint "ugy" bejon? Hát nem. De vicces.
2/9 anonim válasza:
Na hát igen, milyen szempontból? Valóban, "olyan szempontból" nekem sem jön be, de amúgy zseniális karakter.
3/9 A kérdező kommentje:
csak mert tumblr-ön, ao3-on nem kevés nsfw tartalmat találtam... teljesen véletlenül
2018. júl. 25. 23:05
4/9 anonim válasza:
Oké, én most rákerestem, fogalmazzunk úgy, hogy nem ez volt eddigi életem legjobb döntése.
5/9 anonim válasza:
Bár ne kerestem volna rá. Amúgy maga a karakter tetszik. Vicces és kicsit bunkó.... Alapjáraton nekem tetszik, csak azt nem értem miért olyan gyökér, hogy nem mutatja a kötősdést a családja felé. :/
7/9 anonim válasza:
Nekem nagyon, szívesen eltöltenék vele jó néhány estét. Komolyan.
17L
8/9 anonim válasza:
Egy hímnemű egyén nagyjából 18 éves koráig vonzó, utána szép lassan kivész belőle minden gyermeki báj, és ezzel összefüggésben hanyatlani kezd. Mire papakorba lép, gyakorlatilag annyira elromlik, amennyire csak lehetséges.
9/9 anonim válasza:
Szia!
Ha a külsőre gondolsz, nem, nem igazán :D De mit is várunk egy közel (hú, nem akarom hülyeséget mondani a koráról, de nagyon ki ment a fejemből, mert rég láttam azt a részt, amiben említi) 60-70 éves, plusz ha belegondolunk, a "felszínt" tekintve, nem is a legjobb ember, vagy családtag akit kívánhatnánk. Ellenben, a gondolkodás módja, meglátásai, véleményei, igazán érdekesek - ha lehet így érteni, akkor ja, szívesen beszélgetnék vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!