Hova lettek a régi Nickelodeonos műsorok? 2018. 05
(Igen tudom, későn válaszolok)
Ezeket már elég rég nem adják. Én ami azt illeti 2015-ben láttam utoljára akármelyiket is ezek közül. Azért néha jó lenne ha egy “maraton-féleséget” csinálnának. Legalább a kedveltebb műsorokból. Ilyen például a Drake és Josh vagy akár az iCarly és még sorolhatnám. Viszont ebbe bele kell törődni. És a kérdésedre válaszolva: Valószínűleg nem fogod a Nickelodeon-on látni ezeket. De megtalálod őket a neten is akár.
Hát ja! Én csak most járok erre, de igen, levették már őket. Utoljára 2016 első felében láttam bármelyiküket a Nickelodeonon. Emlékszem, 2016 második felében mivel akkor egész nyáron nem néztem ilyen csatornákat, úgy kezdtem el ősszel újra nézni a Nicket, hogy "milyen jó lesz újra látni többek között az általad említett sorozatokat", erre sehol nem találtam őket. Aztán utánanéztem port.hu-n és rájöttem, hogy nyáron egész egyszerűen elkezdték ritkábban játszani őket (pl.: hajnalban). Kb egy-másfél évre rá pedig teljesen megszüntek.
Szóval igen, kidobták őket a csatornáról a jó büdös francba, és aztán nagy ívben sz.rnak rá, hogy visszarakják őket.
Várjunk csak! Krhmm!
FIGYELEM, FIGYELEM!
Épp most láttam, hogy hétvégente 20:00-tól adják a Nickelodeonon az ICarlyt!!!
(olyankor sorban 3 részt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!