Telekomos előfizetők, nálatok mi jön be, ha a FOX -ra kapcsoltok?
És miért vonult ki?
Egy ilyen fos csatorna mint a film/4 nem ér semmit, így remélem akkor legalább olcsóbb lesz... Persze tudom, hogy nem.
De le merném fogadni, hogy az alapcsomagban a Comedy Central és a Fox volt a legnézettebb.
Értem én... Viszont ettől a csatornák nem lesznek azonos értékűek.
Én pl. max. heti 1x nézek tévét ilyenkor a Foxot néztem álltalában, s csak azért van tv előfizetésem, mert a net és vezetékes teló mellé miért ne.
Meg a HBO és Cinemax csatornákra is van előfizetésem, mert szívesebben támogatom ennyivel a HBO-t, s a minőségi sorozatait mint, hogy kalózkodjak. Viszont ennek ellenére is inkább netről nézem a sorozatokat, hiszen a Telekom szolgáltatásában legtöbb esetben a nyelv nem állítható angolra.
Szóval lehet, hogy ez nem a szolgáltatón múlik, de ettől függetlenül egy sokkal értéktelenebb csatornát kaptak az emberek, amiért korrekt dolog ugyanannyit elkérni?
Az egy dolog, hogy sok csatorna van, de több mint a felük és így ez a film/4 is szart se ér...
Ahelyett, hogy itt durrogsz, nyisd meg a linket amit küldtem. 0,2%-os közönségaránnyal rendelkezett a 18-49 éves nézők között. A kanyarban sem volt a többi csatornához képest. Te nézted, én nem néztem. Sajnos többen vannak, akik nem nézték.
Okok? Rengeteg csatorna van, tök feleslegesen, egyik lead egy műsort, másik ismétli... Tulajdonképpen az RTL meg a TV2 csatája miatt esett ki, ennek a két médiatársulásnak a két kezem is kevés lenne, ha felsorolnám a csatornáikat...
Aztán a Viacom csoport (pl. Comedy Central) lenyomta mar a köztelevíziós csatornákat és feljött a harmadik helyre. A Fox Networks pedig valahol hátrébb helyezkedik el, a Natgeo, Natgeo wild meg a többi csatorna nem elég, hogy feljebb kerüljenek, maga a a Fox csatorna behozása sem hozott előrelépést, csak a pénzt vitte (itt a gazdasági ok) ezért simán leállították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!