Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Van itt olyan aki már legalább...

Van itt olyan aki már legalább 1 vagy 2 éve nézi a Jóban Rosszbant? Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Egy ideje már nem nézem, de lehet, hogy újra nézni fogom. Viszont van pár dolog amit nem értek. Tavaly szeptember óta nem néztem. Hogy, hogy visszatért Barbara? Nem úgy volt, hogy elmegy Csillagkútról? Úgy volt, hogy Olaszországba költözik nem? Ja és még terhes is volt vagy rosszul emlékszek? Szóval mi történt azóta Barbarával? Hogy, hogy Csillagkúton van?

Ja és Orsi volt barátja Big, hogy, hogy visszatért? Elment valami kertészetet tanulni nem?

És akkor most eggyütt van Orsival? És mi van Marcival (Orsi barátjával)? És a Milán szerepel még? Eggyütt van még Tündével? Konrád meg Alíz meg vannak még? Ja és Rolanddal mi van most akkor?

Bocsi a sok kérdésért csak érdekel, hogy mi történt szeptember óta?

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2018. ápr. 26. 22:06
 1/4 A kérdező kommentje:

Gabi megbocsájtott végül Szláviknak? Mivel ugye Szlávik megcsalta Gabit Enikővel.

Szóval most Gabi és Szlávik eggyütt vannak?

2018. ápr. 26. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Pár hete én sem nézem. De egy két dologra emlékszem.

Barbara elvetélt úgy emlékszem. Így nem ment el.

Big visszajött a kertészetből pár hónapra, még ott kevés munka volt ott. Aztán most összejöttek megint Orsival. Marci nem tudom hol van(azota nem nézem mióta Bigék összejöttek, csak olvasom a tartalmat) Most nem tudom Big elmegy-e megint, esetleg orsi is vele.

Milán szerepel és igen együtt vannak Tündével. Össze is költöztek. Bár most lehet szakítanak mert Milán egy új szereplőbe lett szerelmes.(aki házas)

Konrádék összeházasodtak.

Roland vádalkut kötött a rendőrséggel. Most Alextől és Enikőtől próbálja vissza szerezni a Kórházat.

2018. ápr. 26. 23:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Gabiék is kibékültek. De csak pár hónapja.
2018. ápr. 26. 23:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Jajj köszönöm szépen a válaszod! Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan válaszol valaki. Köszönöm!! 😊
2018. ápr. 27. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!