Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért van az, hogy a calgon...

Miért van az, hogy a calgon reklámban a nőnek úgy mozog a szája, amit mond, a pasinak meg nem?

Figyelt kérdés
Szal, amikor a nő azt mondja h "Hát ezt én nem értem", le lehet olvasni a szájáról, h ezt mondja. De mikor a szerelő dumál a vízkőről, meg mutogatja a tönkrement alkatrészeket, tök mást mond, mint ahogy a szája mozog. Nem tudom, ez így érthető-e... xD
2010. jún. 13. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Hallod ezen gondolkoztam valamelyik nap:D:D Komolyan:D Szóval engem is érdekelne.:) Bocsi az OFFért :D
2010. jún. 13. 10:09
 2/7 anonim ***** válasza:

sztem a nő se azt mondja..S

külföldi lehet a reklám,leszinkronizálva:O

2010. jún. 13. 10:13
 3/7 A kérdező kommentje:
De ez a lényeg, hogy a nő azt mondja!! Magyarul beszél, komolyan.
2010. jún. 13. 10:15
 4/7 anonim ***** válasza:
be tudod linkelni a reklámot?
2010. jún. 13. 10:16
 5/7 anonim ***** válasza:
a nő tényleg azt mondja.
2010. jún. 13. 10:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A nő magyarul beszél, a pasi is az lehet, de egyik sem a saját hangja van, le van szinkronizálva, csak a nő betanulta a szövegét, Vízkő Géza meg még ennyire sem vette a fáradtságot,és blablablázik,mert tudja,hogy szinkronizálják.
2010. jún. 14. 17:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Óóó :O nem is tudtam, hogy van ilyen... köszönöm :D
2010. jún. 14. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!