Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hova tűntek a közszolgálati...

Hova tűntek a közszolgálati csatornáim? Samsung tv

Figyelt kérdés
Samsung HD tv-m van (Samsung LE-26R72B LCD TV)Telekomnál fizetjük a netet,de a tv-n is bejöttek eddig (egy évig legalábbis biztos) az m1,m2,duna tv és m4.Most nincsenek sehol. Nem találtam eddig olyan funkicót, ahol keresni tudnék,kérlek segítsetek, hogy ez normális,hogy eltűntek,mert alapból nem is járnának vagy mit kellene csinálnom a beállításoknál,hogy újra oké legyen? Néztem telekom oldalt,nem derült ki számomra egyértelműen,hogy ezek a csatornák járnának-e,viszont eddig bejöttek,szóval gondolom igen.
2018. ápr. 14. 20:57
 1/2 anonim ***** válasza:

A Telekom elég sok területen kivezette április 1-ével az analóg és a digitális kábeltévés szolgáltatást, és már csak IPTV-t szolgáltat. Az eddig használt technológia korlátai miatt valószínűleg vagy analóg vagy digitális kábeltévé keretein belül tudtad nézni előfizetés nélkül az állami csatornákat, ez amennyiben áttértek IPTV-re csak set-top-box beiktatásával lehetséges, de mivel nincs tévé-előfizetésed, nem kapsz.

[link]

Az állami adásokat az M3 kivetelével ingyenes elérheted szoba vagy tetőantennával a Mindig TV-n.

[link]

2018. ápr. 15. 13:14
 2/2 A kérdező kommentje:
KÖszi! Bár fura, hogy még április 8,9-én is bejött az adás,szóval ha ezzel is függ össze,érdekes, miért nem április 1-től nem megy.
2018. ápr. 17. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!