Ezt nem értem az Áll az alku című műsorban. Valaki el tudná magyarázni hogy ez mégis hogyan van?
Szóval ugye a műsort úgy kezdik, hogy van egy kérdés, és akik jól válaszolnak, azok közül választják ki a játékost.
Az utóbbi játékokban azonban feltűnt valami számomra érdekes.
Ugye a nyertesek közül véletlen szerűen választják ki a játékost. De amikor pl Zolika játszott, akkor arra elment a Martin (aki addigra már nem volt a műsorban), pedig mennyi esélye lett volna, hogy pont játszik a Zolika?
Gondoltam véletlen. Erre tegnap Zsifi játszott, és a nézőtéren ott volt a családja, pedig elvileg ők sem tudhatták, hogy ő játszik. Akkor ez most hogy megy?
Szia!
Eleinte én sem értettem,de mostmár rájöttem. Amikor kezdődik az adás akkor még nincsnek bent a nézőtéren.Az első vagy a második reklám után érkeznek,hiszen akik Budapestiek vagy közeliek akkor őket behìvják,hogy éppen a rokonuk/barátjuk játszik. :) Remélem érthetően magyaráztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!