Most akkor mi van Glenn-nel a jelenlegi álláspont szerint?
Olvastam hogy visszatér mert a rajongók mérgesek (ebből a halálból már nem igen lesz visszatérés) és hogy készítő mondta hogy talán még látjuk stb. Most akkor mi a helyzet? Mert nem tudom hogyan hozhatnák vissza a sorozatba...
Köszi a választ!
Flashback-en kívül nem tudom elképzelni a megvalósítását. Egyszer eljátszották hogy nem halt meg, másodjára viszont mindenki előtt ölték meg. Ebből nem lehet Dallast csinálni, hogy az egészet csak álmodták.
A cikkben is csak flashback/álomjelenet szintjéről írnak, de mint teljes értékű szereplő, nem tud hogy visszatérni.
Igen én is így vélekedek hogy nem lehetséges sőt még a kivitelezése is elég nehéz lenne.
Az oldalak amelyeken olvastam a 8. évadról beszéltek hogy a kuka alá bemászhatott volna meg minden...áhh kivitelezhetetlen.
Ettől függetlenül örülnék neki ha vissza térne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!