Szerintetek is látszik Balázson ha nem szimpatikus neki egy játékos?
Figyelt kérdés
Akit bír attól egy csomót kérdez,röhögcsél stb stb,akiket meg nem azokhoz alig szól,csak a játékkal kapcsolatban párat. Meg az arckifejezése is árulkodó tud lenni,ahogy olykor ránéz a másikra. Most pl.volt a vörös hajú nő,na ezt ahogy láttam nagyon nem bírta,mondjuk volt is rá oka.2018. márc. 23. 21:19
1/4 anonim válasza:
Igen, en is neztem tegnap es teljesen lejott, hogy nem volt neki szimpi a csajszi
2/4 anonim válasza:
Ezt én is megfigyeltem! Nagyon lesüt róla, hogy ki szimpi neki ki nem. A tegnapit pont nem láttam, de például előtte néhány résszel volt egy szőke hajú, sötét ruhás, talán szemüveges lány. Buta és nagyképű volt, nagyon nem volt szimpatikus. Ez Balázson is látszott. Elszórakozott a lányon, de az arca mindent elárult.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez szerintem mondjuk egyáltalán nem rossz,ez így emberibb,jobb mintha egy robot műsorvezetőként csinálná a dolgát,vagy megjátszaná magát
2018. márc. 24. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!