Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek ki fogja nyerni a...

Szerintetek ki fogja nyerni a Sztárban Szát + 1 kicsit? Kinek szurkoltok?

Figyelt kérdés

Én Varga Szabiéknak, és remélem, hogy ők nyerik.

Az 5 döntős szerintem Varga Szabiék, Fodor Elizáék, Fodor Erikék, Ádám Botiék és Horváth Csengéék lesznek.

2018. jan. 22. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én Larának szurkolok, de nem vagyok meggyőződve, hogy benne lesz az első ötben.

Szerintem a nyertesek Horváth Csengéék lesznek, és meg is érdemlik.

Valahogy én is így képzelem az első ötös összeállítást amúgy... talán Ádám Botiék helyett esetleg a Nagy lányokat tudnám még elképzelni.

Amúgy Lingura Dia is nagyon ügyes, mégis eléggé el vannak maradva a többiektől, ha már csak a youtube-os megtekintéseket is nézzük.

Azt mondjuk nem értem, hogy miért vannak szám ismétlések benne.

Amikor a felnőttek voltak csak benne azt nem néztem, de pont beleakadtam a youtubeon Csobot Adél Shake it off produkciójába, csak ő balettozott nem pompomozott. De könyörgöm, hát Taylor Swiftnek nem csak az az egy száma van, miért nem adtak Diának másikat? Csak mert ez a leglátványosabb? Eddig minden heti győzelem azt bizonyította, hogy a kevesebb több.

2018. jan. 24. 12:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, a szám ismétlés nekem is feltűnt, pl. a Cotton Eye Joe is volt, Radics Gigi adta elő Polyák Lillával.
2018. jan. 24. 23:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Na megkerestem az előző Cotton eye Joe-s produkciót...

A Taylor Swift-es legalább valami más jelenetet dolgozott fel.

Tudom, hogy ebben ennyi van, de talán pont ezért nem kéne ismételgetni.

Annyi szám van a világban kizárt, hogy ne tudnának megtölteni ennyi műsort újakkal.

Ha csak ismertekkel akarnák kitölteni még azt mondom oké, de hát van épp elég amit pl én még életemben nem hallottam.

Na meg néha a színvonal. Kuckó Mackó. Nagyon aranyos volt kétség kívül, de még csak esélyt sem adták meg a produkciónak egy heti győzelemre.

2018. jan. 26. 10:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos nagyon kiegyenlítetlenül osztogatják a számokat. Van aki folyamatosan ismert slágereket kap, van aki pedig olyan dalokat, amiről életemben nem hallottam. Lehet, így akarják befolyásolni a szavazatokat, vagy nem tudom.
2018. jan. 26. 11:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek minden leírt szóval, az én öntős ötösöm: Notár-Radics (nem hiszem, hogy bejutnak), Kozma-Ádám, Nagy-Nagy, Vastag-Varga, Veréb-Fodor.

De Radicsék helyén lesznek Horváth Csengéék, valamint vaaki helytt szerintem is Erikék jutnak be, szerintem nem igazán jogosan.

A nyertesek szerintem vagy Elizáék, vagy Csengéék lesznek, előbbinek örülnék, utóbbinak nem, de eginkáább én is Szabiéknak szurkolok, csak sajnos a fiú-fiú párosok nem tudnak annyira közkedveltek lenni, mivel sokkal kedveseb férfi-férfi, mint férfi-nő vagy nő-nő duett van, így kevésbé lehet színes a felhozatal, égis ők állnak legjobban helyt szerintem.

2018. jan. 28. 10:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Váratlan fordulat, hogy Zöldi Laráék a döntőben.

Én mondjuk ezt szerettem volna, bár nem jósoltam neki túl sok esélyt :)

Tóth Gabit szeretem, de kicsit mintha unta volna az egészet, talán ezért nem jutottak be.

Ádám Botiék meg. Nos Boti tudom, hogy új a porondon de én pl Kozma Orsiról sem hallottam még életemben.

2018. jan. 29. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!