Ki nyerte a Celeb vagyok-ot?
Figyelt kérdés
Lemaradtam az adásról, sorozatbarátra pedig csak 23:00 után kerül fel a Celeb vagyok, ments ki innen! Mai része. Facebookon próbáltam informálódni,de a hivatalos oldalon is csak Pumped Gabó volt feltüntetve,mint bronzérmes. Válaszaitokat előre is köszönöm! :)2017. dec. 17. 20:38
2/3 anonim válasza:
google csodákra képes, beírod, hogy celeb vagyok ments ki innen győztes, és a vezető hírek között van most.
Azon csodálkozom, hogy az index.hu címlapon még nincs kint, mert a [link] blogján Sixx direkt olyan címeket szokott adni az ilyen híreknek, amiből a címből is kiderül elkerülhetetlenül a hír azoknak is, akik esetleg felvételről szeretnék megnézni az adást később (mondjuk mert éppen az élő adás alatt nem értek rá nézni, például munka miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!