Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen tv-t vegyek ha játékra...

Milyen tv-t vegyek ha játékra használnám leginkább?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy fontos-e nézni valami frissítési időt vagy bármit amivel élvezetesebb jobb a játék vagy olyan tv aminek jobb a színe, ami legjobb játszani.

43-49 colos legyen és olyan 120-130 kb.

2017. okt. 31. 15:59
 1/1 anonim válasza:

Ha játékra kell akor ami igazán fontos az az Imput Lag. Ez a monitorokon általában 1-5 milisec. Egy jobb tévénél van GAME mód, amiben ez kb 25-30 körül van. De általánosságban véve a legtöbb belépő szintű tévének olyan 60-90 milisec az imput lagg, amivel lehetetlen az élvezhető játék. Körül kell nézned, én most veszek 4K tévét, ezt eléggé körbejártam mire megtaláltam az ideállisat, de ahoz ezt az összeget fel kell szereznod vagy kettővel :)

Általánosságban ezeket kell nézned: Sony, LG, Samsung. ezekkel nemigazán tudsz mellényúlni.

2017. nov. 10. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!