Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Láttátok tegnap az X-Faktorban...

Láttátok tegnap az X-Faktorban, hogy ByeAlex élő adásban túrta az orrát?

Figyelt kérdés

Én nagyon megdöbbentem rajta. Kibírhatta volna az adás végéig, már nem volt sok hátra. Nem értem a kamera mért pont eközben vette őt. Fújj!

https://www.youtube.com/watch?v=hO8fMZX-Coo

2017. okt. 29. 11:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Iszoynat amit ezek művelnek. régen szerettem az X-faktort, régen sokkal jobb énekeseket tettek be, régen sokkal jobb mentorok voltak, műsorvezetővel együt, de a mostani iszonyat...

Én Alex kezére jól rácsaptam volna ha én ültem volna mellette, pláne egy élő TV adás felvétel kellős közepén ahol körülöttünk kamerák vannak és bármikor bármelyik kamerára kapcsolva bekerülhet a TV nézők elé az amikor épp nagy lelkesen bányássza ki magából a taknyot. Legalább ilyenkor viselkednének, mert ha nem élő adásról lenne szó, oké ki lehet vágni. Másrészt ott a háttérbe ahol irányítják az egészet hogy mikor melyik kamera képét kapcsolják, akkor csak lett volna annyi esze annak a vezetőnek, vagy bárkinek aki iránytja ott adolokat hogy akkor amikor látja nagyon jól hogy oylas valami történik az egyik kamera előtt amit nem illik TV-be leadni akkor nyilván addig nem kapcsol rá.

Az bizto hogy tudatosan kapcsolták rá arra a pár képkocka erejéig hogy legyen miről pletykálni a netes fórumokon....

1000% hogy tudatos volt az amit leadtak, és tuti nem mondták Alexnek hogy túrja a orrát, ő valószínű csak azért merte mert gondolta úgysem ő rá fog fókuszálni a kamera abba a párpercben de mégis valaki poénból rákapcsolta tudatosan....

2017. nov. 3. 20:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére, nem. Biztosan nagyon Bye- os volt...
2017. nov. 6. 13:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, ebben a "kategóriában", Joachim Löw, német futballválogatott kapitánya, überelhetetlen...
2017. nov. 6. 13:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Gigi egyértelműen roma, sajnos nem is tudja levetkőzni a cigánykodást, amikor nem játssza meg magát, akkor nagyon rondán tud cigánykodni. Főleg a mentorházban volt ez megfigyelhető, amikor nem értett egyet a többiekkel és el kezdett hőbörögni. Le se tagadhatná!
2017. nov. 13. 16:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Giginek Oláh Gergő az unokatestvére, mondta az egyik műsorban, amikor Gergő viccből bement megtréfálni a zsűrit.
2019. ápr. 11. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!