Tegnap ment a Duna tv-n talán egy régebbi magyar film, mi a címe?
Lehet nem tudsz még róla, de a tévéműsort nem csak a nyomtatott formában lévő tévéújságból lehet megtudni, vagy az ősrégi teletext használatával. Az internet korában ugyanúgy van online tévéújság ahol nemcsak az összes csatorna kínálatát, de az elmúlt 10-12 év műsorrendjét visszanézheted, keresheted, kiszűrheted pár kattintással.
Köszönöm a kioktatást, de kár volt fáradnod...igazán nem muszáj válaszolnod, ha nehezedre esik, és pláne nem ilyen lekezelő stílusban...
Igen, utána tudok, nézni,de abban bíztam,nézte akkor valaki a tv.t és tud válaszolni.
Tehát ahelyett hogy megnyitod az oldalt és leolvasod mi volt a tegnapi adásrendben adott időpontban az nem jó, miközben a tegnapi adás automatikusan megjelenik.
Ehelyett inkább megvárod hogy valaki jelentkezik aki pont nézte és látja a kérdést, tehát ha senki nem volt ilyen akkor soha nem tudod meg a választ mert nem voltál hajlandó 1 percet rászánni arra hogy te magadtól megnézd. Érthető, világos.
Koszi,kozben en is megneztem.
Rajottem ,lattam is regebben,de nem tetszett.Pogany Judit szep,fiatal no volt benne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!