Ki a kedvenced az X-Faktotból?
Figyelt kérdés
Na?
5 válasz után elárulom én is hogy nekem ki.
2017. okt. 15. 14:35
11/19 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még.
Nekem Serena Rigacci a kedvencem.
2017. okt. 17. 21:13
12/19 anonim válasza:
9es vagyok.
Nekem se tetszett eddig a kopasz, de ahoz képest elég jó, eddig nagyon rossz volt🙂
És az angol csajszitol, ráz a hideg olyan a hangja👌(nagyon jó)
13/19 A kérdező kommentje:
A Viola nekem sem szimpatikus ugy hangilag mint külsőleg.
2017. okt. 17. 21:24
14/19 csukika888 válasza:
nincs kedvencem mert mindenki szar a mezőnyből az évad se jó Kiss Ramóna se oda való el rontották azt a műsor régen jó volt de most a mentorokról meg ne is beszéljünk el se kellet volna indítani ez az évadot nagyon szar erőltettet fos Radics Gigi már mindenek az alja szar úgy ahogy van az egész
15/19 anonim válasza:
Nekem a kedvenceim Viola,Bettina,Serena.
Szerintem Viola rengeteged fejlődött.
16/19 anonim válasza:
nem hiszem el, hogy egy ilyen kérdésre komoly válaszok érkeznek, az egész műsor már hosszú évek óta minősíthetetlen, ti meg kedvencekről, meg fejlődésről beszéltek vicc
19/19 A kérdező kommentje:
Nekem Berta Dani az, akik nagyon nem birok
2017. nov. 5. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!