A magyar Survivor miért ilyen gagyi?
Ja, már vártam én is a minden érvelést ütő "csinálj jobbat" és "ne nézd ha nem tetszik" válaszokat.
Akármilyen valóságshow-t fognak csinálni, a Survivor mindig is a toplistása lesz a műfajnak. Még ez a magyar kiadás is üti a legtöbbet amit valaha csináltak (bár én izgalomfaktorban a Fort Boyard játékait jobbnak találom ettől, de talán még a Ninja Warrior is jobb lesz). Itt valahogy nincs kiért izgulnod, nincs fordulat vagy ha van az erőltetett, művies.
63%, én láttam a Surivor mind a 34 évadát és világosan látszik hogy ez a kiadás alapelemeiben tartja meg az anyajáték motívumait (beszarok ha a franchise része a műsorvezetőn lévő baseball-sapka és muszájból hordja :D), amúgy csak árnyéka az egésznek. Én elhiszem azt az érvet hogy magyar viszonylatban mennyire jó ez a sorozat (és vallom is), de Survivor-viszonylatban bőven van mire húzni a szájakat.
Nem haborodtamfel, felreerted, de tenyleg igy gondolom, hogy sok ember csak azert jar ide, mert itt vezeti le a feszultseget, itt osztja az eszt, amit a valo eletben nem tenne meg.
Ezek szoktak mindent kritizalni.
Ettol en meg nem vagyok megsertve, nem voltam szereplo, rokonom es ismerosom sincs a jatekban.
De azert olyan baromsagokat ne irjunk mar, h az adas feleben csak fekszenek.
Igen, ulve vagy fekve besuelgetnek, es epp azt targyaljak meg, h kire szavazzanak. Azert a ketto nem ugyanaz.
Nem szó szerint kell érteni a fekvést, hanem hogy sok az üresjárat és túl van húzva a műsoridő. Már a 35 részes évad is több mint kétszer olyan hosszú mint a normál. 15 részben (van 1-2 dupla) lemegy egy 16 játékos évad és nagyon jó feszültre van vágva az egész. Sőt már az maga egy izgalom hogy kimért percekbe valami becsúszik-e. Ha a 25. percben nem indul el a védettségi játék vagy a 35.-ben a törzsi tanács akkor rágod a körmöd hogy vajon mi borította fel az adást (evakuálás, feladás és kattog az agyad hogy ki mit miért csinálhatott).
Egy törzsi tanács mindennel lezavarva és kimérve 7 perc, a felvezetése 3-5. Engem az akasztott ki hogy egyrészt 50-53 percesek a részek (minek?), másrészt egy teljes 53 perces adást szántak egy 10-15 perces felvezető+kiszavazás részre. A maradék 40 perc pedig az üresjárat kitöltése valamivel.
Amúgy Bence azt mondta tegnap, hogy "a Survivor idei nyertese", amiből sejthető hogy nem állnak le vele, tehát lesz lehetőség fejlődni.
nem volt jó a castingja.
ferin kívül szerintem azokat válogatták be,akik jelentkeztek szereplőnek az énbp-be csak oda nem jutottak be és akkor szóltak nekik,hogy jelentkezzenek a suvivorba.
meg az sem tett jót neki,hogy az eredetiben heti 1 adás van a hét eseményeivel,ez meg napi volt.
szerinted nem volt jó.
más szerint meg igen, pl szerintem is.
ezeknek az embereknek nagy része nem jelentkezett volna az énbp-be soha.
sportoló, jogász... nem alacsonyodnának le arra a szintre, ez meg a küzdésről szólt, egész más.
sőt, nem csak jelentkeztek, hanem konkrétan megkerestek embereket.
a legnagyobb baromság lett volna heti adást leadni, ez így volt jó. értem, hogy neked nem, de szerintem sokunknak meg igen. engem nem kötött volna le annyira, ha hetente van. túl sok idő telik el.
eléggé pörgött, ilyen játék, olyan játék, kiesés, amulett, védettség, mindez belesűrítve egy adásba, fel se fogtad volna. főleg nem lett volna idő a beszélgetésekre, hogy ki kivel van, ki kit ver át. jó volt ez így.
az x-faktor azért heti, mert ott olyasmit mutatnak be színpadon, amire eléggé rá kell készülni, 1000x gyakorolni. itt mit gyakoroljanak? az olyan játékokat, amiket akkor látnak először? vagy a szavazást? épp attól lett érdekes, hogy néha egyik-másik azt se tudta, mit kell csinálni. nem volt idő agyalni rajta. Bence elmondta, aztán hajrá, futás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!