Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Survivor Iliásznak mi a...

Survivor Iliásznak mi a teljes neve?

Figyelt kérdés
2017. szept. 26. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Kalányos Iliász
2017. szept. 27. 00:32
 2/6 anonim ***** válasza:
44%

de, teljesen nyilvános az adatlapja. idővonal, fotók, minden.

a barátnőjéé is. barátnő... azt az ominózus beszélgetést hallva úgy gondoltam, nem sokáig lesz már a barátnője. a pasi oldaláról könnyek, vallomás, a csaj meg kb mintha egy havernak mondaná, hogy épp meg y abuszhoz, kb ennyi érzelem volt benne.

ő az adatlapján azt írja, hogy nem hitt a fülének akkor. hát oké. mondjuk ha nem hiszek a fülemnek, akkor sem tudok ilyen szenvtelen, érzéketlen lenni, ha a másik felem a világ másik végén van, és nekem hiányzik... na de nem vagyunk egyformák.

azt is írja még, hogy büszke rá.

akkor még lehet, hogy az volt, de ahogy játszik, amilyen aljas, sunyi ember, hát arra én nem tudnék büszke lenni.

2017. szept. 28. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

amúgy most nézem a képeit.

nem egy szép nő.

a csücsörítés meg kifejezetten idiótán áll neki, de azért erőlteti.

lehet innentől nem lesz nyilvános az adatlapja... :D

2017. szept. 28. 20:16
 4/6 anonim válasza:
Szerintem semmi extra a csajban, még szépnek sem mondhatnám, pláne hogy egyfolytában csücsörít, mint egy 15 éves... nagyon gáz...
2017. szept. 29. 10:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Iliász King Shweirif
2017. okt. 21. 12:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Majdnem, mert nem Iliász, hanem Elias.

Nem is értem, miért kell magyarul Iliásznak mondani, mikor ez Éliás.

Tudjátok, volt az a gyerekdal, hogy Éliás, Tóbiás, egy tál dödelle, ettél belőle...

Na ez a név Éliás, és nem a görög Iliász.

2017. okt. 21. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!