Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi lehet a sorozat címe?

Mi lehet a sorozat címe?

Figyelt kérdés

Annak idején a national geographion vetített egy sorozatot, csak sajnos nem emlékszem, hogy mi lehetett a címe.Arról szólt, hogy ha az ember fel szeretné fedezni a világot, s leszállna egyes bolygókon, aminek elég érdekes környezete van, pl nem szén alapú bolygó, amin lufi szerű lebegő növények lehetnek, vagy levegőbe úszó nagy testű bálnaszerű óriások, ami plankton szerű apró részecskéket eszik.Mind csak kitaláció, melyet egy elképzelt bolygóra találtak ki lényeket.Valakinek ötlete, hogy mi lehet a sorozat címe?

Már arra is gondoltam, hogy nem is a Nation geographic vetítette, de akkor is egy tudományos csatorna, s arra emlékszem, hogy hogy régen volt, tán 2006- 2009 között vetítették.

2010. máj. 27. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
2 robot deritette fel a bolygót nem? Talán Aurora volt a bolygó neve. Meg talán két bolygóról szólt. Pontosabban a másik egy hold volt amit Kék holdnak neveztek ha jól emlékszem. Pókok magokat gyűjtöttek. A hálójukkal "halászták" a levegőből ahogy vitte a szél.
2010. máj. 28. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt hiszem Idegen világok volt a címe.
2010. máj. 28. 12:01
 3/4 A kérdező kommentje:
sajnos nem emlékszem, hogy robotok derítették e fel a bolygókat, de arra igen, hogy folyamatosan a képi hatások után, kisebb videó szerűség után egy tudóst mutattak, aki elmagyarázta, hogy melyik növényt vagy állatot miért és hogyan találtak ki, a háttérbe a lény holografikus képe, a számítógépen meg az állatokat mutatták, olyan tervező állapotba.Amit én láttam az egyik az a bálnás szerű rész, ahol mivel nem szén alapú volt, hanem nem tudom már milyen volt a légkör, (tán hidrogén vagy hélium(?)ezért a növények lebegtek, s a mélybe meg mivel sötét volt, ez miatt világítós lények voltak, de ott még a növények is világítottak.Sajnos a tv csatorna honlapján sem találtam meg, én is az idegen világokra tippeltem, de nem tudtam rájönni, hogy egyáltalán az a sorozat, vagy egy másik lenne.:S
2010. máj. 28. 16:48
 4/4 A kérdező kommentje:

a film címe földönkívüliek, ha jól tudom kettő rész lett levetíve, Aurelia és a kék holdja.

link a filmmel kapcsolatba:

[link]

SAjnos nem tudom, hogy csak ez a kettő rész van e vagy csak ezt a kettő részt vetítették le.:(

2010. máj. 31. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!