Ötletek? Olyan animét keresek amiben a hős elbukik.
Hát én a tengen toppa gurren laggent ajánlom mert a közepe fele a fö
hős meghal és az öcse lesz a fö hős aki be teljesiti amit a testvére elkezdet.
Bármennyire szeretem is a madokát, ez a leírás nem igaz rá szerintem.
Fate/Zero-ra viszont nagyjából stimmel.
Szerintem meg abszolút igaz rá. Spoiler továbbiakban, aki nem látta, ne olvassa tovább:
Homura végig azért küzd, hogy Madoka ne váljon mahou shoujóvá. Folyamatosan elbukik, és utoljára is, ráadásul Madoka visszafordíthatatlanul eltűnik, istenné válik, Homura többé nem láthatja az egyetlen barátnőjét. A harmadik mozifilmben pedig démonná válik, tehát teljesen elbukik a lány.
Madoka pedig istenné válik, hogy a mahou shoujók többé ne változzanak boszorkánnyá. Az ember azt hinné, a probléma megoldódik. Ezzel szemben újfajta "szörnyek" jelennek meg, akikkel a lányoknak harcolniuk kell. Tehát mondhatjuk, hogy Madoka önfeláldozása felesleges volt, mert a többi lánynak továbbra is harcolnia kell, annyi különbséggel, hogy legalább nem úgy ér véget az életük, hogy boszorkánnyá válnak, hanem eltűnnek.
Továbbra is úgy gondolod, hogy nem illik a Madokára a leírás?
Tetszik a megközelítésed. Az ilyen animék általában jóval összetettebbek és izgalmasabbak, mint a hagyományosak.
Tengen Toppában Shimon nem az öccse Kaminának, a tesó megnevezés csupán a közeli kapcsolatot fejezi ki.
Az elhangzottakon felül:
Code Geass
Neo Genesis Evangelion (Mozikat nézzed)
Gantz (Inkább a mangát)
Mononoke hime
School Rumble (vígjáték/romantikus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!