Survivor szereplők teljes nevét meg lehet tudni vhonnan?
Ma olvastam, hogy Alexandra és Feri összejöttek a szigeten, és azóta is együtt vannak, rá akartam keresni, de a vezetéknevükkel még nem találkoztam sehol.
Tudja vki esetleg?
Nem csak ezt a kettőt, hanem a többit is írhatja, aki tudja.
Amíg nem hozzák nyilvánosságra addig nem tudhatod. Ilyen műsorok előtt titoktartási kötelezettség mellett jellemzően arra is kötelezik őket hogy függesszék fel közösségi profiljaikat.
Idővel, a műsor végén, vagy ahogy a szerződés engedi majd megtudhatod a neveiket, általában a műsorok wikipedia-cikkjeiben ez is le van/lesz írva, de a mai napon ilyen cikk egyelőre még nem létezik.
köszönöm!
akkor addig marad az, ha vki ismer vkit akár személyesen, akár közös ismerősük van, ideírhatja.
mondjuk nekem volt már felfüggesztve fb profilom, és 14 nap után törlődik végleg, de biztos van vmi megoldás.
köszi!
én is láttam, gáspár evelinről faragott le 35 kilót, de abban a cikkben nem volt a teljes neve, de biztos több helyen megjelent.
gáz az a csaj, hogy nincs egy önálló véleménye, csak megy a másik után, mint vmi pincsikutya.
A játék egyik lényege a szövetségesek szerzése. Voltak olyan évadok amikben már az elején begyűjtötte a taktikus szereplő a nőket akikkel stabil szavazóbázist alkottak és végigvitték magukat a játék végéig. Olyan is volt már hogy végül az egyik ilyen lányt szavazták meg nyertesnek, úgyhogy nem biztos hogy rossz taktika a radar alatt maradni. A nyeréshez ettől függetlenül jó ha van egy "big move"-ja az embernek amivel bizonyítja hogy nem csak vakon követett másokat hanem ő is irányította a szálakat és volt olyan lépése ami a játékot utána befolyásolta. Ha nincs, az ilyenek a fináléban jellemzően 0 szavazatot kapnak, és az igazi taktikus esélyét növelik, mivel ő bevitte magával azt akire végül nem fognak szavazni.
De ezt úgysem 4-5 rész alapján kell levonni, még sokszor sokat fordulhat a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!