Éva és Gigi párnája szerintetek csalás volt?
Szerintem az volt :/ emlékszem, akkor nagyon kiakadtam :D Bár szerintem az egész Vv megvan játszva.
19/F
Sajnos ez már sosem fog kiderülni, de minden esetre bent is azt hallottuk, hogy Gigi nyert, csak kellett a "show", így az Éva maradt, plusz rengeteg szavazatot nem kapott meg amit küldték neki, de tudod nehéz erre bármit is mondani mert nyilván nem mondtak semmit ezügyben...
Egy volt RTL-es
Szerimtem valóban Évára többen szvaztak, miután felfedték a fantomképeket. Ha ezt nem teszik, nagy eséllyel Gigi nyert volna.
Egyébként ezt a VV5-ben is eljátszották a Vera vs Annamari párbajon. Felfedték a fantomképeket és (ha jól emlékszem) Annamari vezetett 52%-ra, de aztán végül persze Vera nyerte meg...
Manipuláció volt, az tény. Lilu, Balázs és az egész stúdió Gigi ellen volt, ez is tény. A VV1-ben történt egy hasonló eset: az uncsi fekete hajú Hajni és a hisztis szőke Györgyi parbaján előbbi vezetett, állást mutattak arcokkal, Györgyi pedig az utolsó reklám blokk alatt fordított. Ugyanez volt a 2011-es eset.
A VV5-ben szintén tényleg ominózus manipuláció volt a Vera-Annamari párbaj: már a kihívás utáni 2 nappal rá az összefoglalóban megmutatták, hogy Annamari 54%on van, a párbajon is végig ő vezetett, 56%on is volt, a folyamatos fantomkép felfedéseknek és arrogáns viselkedésének hála Vera fordított.
Szintén VV5: Fecó-Attila párbaj: az első allasmutatásnál 67%on százalékon állt Feco, ez 3 óra alatt 77%re fordult Attila javára.
És a Vera-Eszter párbajon is, ahol pár szavazat különbség volt a két csaj kozott, végig érezhető volt a levegőben, hogy Esztinek kell távoznia.
Ergo fontos, hogy mindig az érdekesebb karakter menjen vissza, mégha ő áll vesztésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!