És még csak el se nyerted a méltó büntetésed érte?
Megszeretném tőletek kérdezni, hogy fel tudjátok-e fogni mit csinál a jutub meg az ertéelklub. Tűnnek el folyamatosan a Kardoskúti Gyulás, "Atomnagy szájbaverés"-ként is ismert videók, ahol Gyula, Kardoskút köztiszteletben álló mintapolgára kétszer izomból arcon teremti a gyújtogatós Zolit. Azért fáj ez nekem, mert szerintem ez a néhány jelenet a magyar televíziózás egyik csúcsterméke.
Kérdésem arra irányul ezekben az ínséges időkben, hogy valamelyikőtök ismeri-e az internetnek olyan eldugott bugyrát, ahol a teljes, vagy legalább egy picit hosszabb verzió most is fellelhető? Az én általam ismert legbővebb verzió (mely sajnos már régebben törlésre került és nem is volt ismert) így kezdődik:
Mónika: - Hogy gyújtottad fel ezeket a házakat Zoli?
Zoli: - Hát odamentem... és felgyújtottam.
Gyula: - Megszeretném tőled kérdezni, fel tudod-e fogni hány millió kárt okoztál te Kardoskút viszonylatában az embereknek?
(...)
És így végződik:
(...)
Zoli: - A tiédet nem Gyula!
Gyula: - Dehogynem.
Zoli: - A tiédet nem!
Gyula: - Bebizonyosodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!