Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Minden nap ugyanaz megy a Viván?

Minden nap ugyanaz megy a Viván?

Figyelt kérdés
Bekapcsolom reggelente és az a randis piknikes lovas részt adták eddig minden nap. Párszor este is odakapcsoltam és akkor is ugyanez ment. Most ilyenkor mi van? Nincs nekik más amit leadhatnak?
2010. máj. 23. 00:00
 1/10 anonim válasza:
100%
ja
2010. máj. 23. 00:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

ezért örültem mikor a DIGItv kivette a csatornák közül.Ritka sz*r volt a műsor

a román zenecsatorna(ami helyette van)sokkal változatosabb!!!:)

2010. máj. 23. 07:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
azonkívűl ugyanaz a 10 videoklipp megy egész nap pepitában...csoda,hogy még létezik a csatorna!
2010. máj. 23. 11:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagy vigasz, de Zone Klubbon is ugyanazok a műsorok mennek :D
2010. máj. 23. 15:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Már én is unom a sok ismétlést!! Szexi vagy nem...Hányok!
2010. máj. 23. 22:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Jajj de jó hogy még ma is ez ment, már vagy 2 hete minimum minden reggel és este... ennyire barmok nem lehetnek, vagy mégis?
2010. máj. 23. 22:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Sajnos ennyire barmok.

Már én se nézem, szétuntam magam rajta.

Normális számokat sem adnak, csak a hülye Gaga-t fényezik egyfolytában.

2010. máj. 24. 13:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
viva tv 1 kalap szar, csoda hogy még nem zártak be.
2010. máj. 24. 13:54
 9/10 anonim ***** válasza:
één szeretem avivát, igaz , hogy sok rajta reklám meg az ismétlés, de ha nincs már akkr jo az is!
2010. máj. 24. 17:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

nagy szarság az egész, bekapcsolom: REKLÁM

15 perc múla újra odaveszem hátha van valami jó szám: látom megint a Dijuce-s reklám megy.(a fényszórós) Harmadjára veszem oda, hátha van valami jó zene: megint REKLÁM. Állandóan reklám van, vagy ezt az álomrandis sz*rságot adják. Már nagyon unom, és ha kivételesen van egy kis zene az is mi? Valami rap vagy Justin Bieber vagy Lady GagA. cSUPA ROSSZ, smiket utálok, ráadásul egy csomó zenét le se adnak ami már megjelent klipp és mégse játszák. mindig ugyanaz. Régen szerettem, mostmár nem, és az a megállós izén is mindig ugyanazt a részt ismétlik... És a szexi vagy nem is mindig ugyanazokkal a részekkel megy... És az interaktívba se hívnak meg már jó zenészeket, legtöbbször azért megy oda valaki mert levetkőzött egy férfimagazinnak...

2010. máj. 25. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!