Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Soy Luna 2. évadában Matteo...

A Soy Luna 2. évadában Matteo újra Ámbárral lesz vagy Lunával?

Figyelt kérdés
Hol lehet végignézni a sorozat összes részét?

2017. júl. 29. 07:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz Ambárral, annak vége. Lunával lesz, de csak a 41. résztől
2017. aug. 2. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Megint én vagyok, a #1. Mikor összejön a Lutteo Ambár azét akarja választani őket, mert féltékeny. De nem azért, mert még mindig szereti Matteot. Én úgy gondolom, hogy azért, mert neki nem jött össze Matteoval és Lunát utálja. És Ambárnak épp kezdeti fázisban van a kapcsolata Simónnal. Nincsenek együtt, de az egész évadban együtt koriztak és volt egy olyan része egyszer a koreonak hogy Simón meg kellett puszilja Ambár kezét. Akkor asszem megbeszélték hogy jól elvannak. Ezt máshogy nem tudom elmondani. És nincsenek együtt még csak többet beszélgetnek és Ambár felhívta Simónt telón. Aztán Ambár írt egy dalt, a "Catch Me If You Can-Kapj el, ha tudsz"-t és Simónra gondolt. A dalt az egyik Openre írta. Aki megnyeri az Opent annak lesz lemeze. A dal pedig elénekelte Simónnak. És Simón gitározott. Szerintem cukik lennének, drukkolok. Az Opent azt hiszem, hogy Ambár nyeri meg, de egyáltalán nem biztos, csak én matekoltam ki magamnak. Ha valami nem így lesz akkor bocsi, mert spanyol videókból és az angol wikiről tudom és lehet hogy rosszul értettem. Amúgy SZEPTEMBER 18-ÁN, HÉTFŐN kezdődik a MÁSODIK ÉVAD a DISNEY CSATIRNÁN, de szerintem ezt te is tudod. Remélem segítettem és bocsi a hosszú litániáért.
2017. aug. 11. 02:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!
2017. aug. 12. 06:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs mit, nagyon szívesen. :D
2017. aug. 12. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!