Mi volt régen vagy most a kedvenc meséd a Cartoon Network-ön?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 16:26
2/12 anonim válasza:
egyik sem, megvoltam tökéletesen kábeltévé nélkül is...
3/12 maundrel válasza:
Chowder, Pindúr Pandúrok, Fosterék háza képzeletbeli barátoknak, Tom és Jerry, Scooby Doo....
4/12 anonim válasza:
Régen Scoby doo
Most Nyomi szerencsétlen utazásai xd
5/12 anonim válasza:
Bátor a félénk kutya az volt régen a kedvencem, most pedig a Totál Dráma sorozat.
6/12 anonim válasza:
Bátor, a félénk kutya
Scooby Doo
7/12 anonim válasza:
régen bátor és dexter, most nyomi és chowder
8/12 anonim válasza:
nyomi, chowder, meg a jonny test
dee nem vagyok nagy mesenéző, csak ha véletlenül meglátom valamelyiket, megnézem
9/12 anonim válasza:
Régebben néztem csak Cartoon-t akkor a bátor a gyáva kutya, billy és mendy kalandjai a kaszással + még-régebben a flúgos futam+ a gyalogkakukk volt a kedvencem :) Mostanába szerintem elég béna emsék mennek rajta+ nálunk kábeltv-n zúgásra hajlamos lett a csatorna xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!