Megszűnik a Joshi Bharat. , örülsz neki vagy összeomlottál e hir hallatán?
Figyelt kérdés
Én személy szerint örülök neki mert semmilyen "értéket" nem közvetitett a műsor,vitából meg van elég mindenhol és akkor még a tvben is ezt kell nézni...,de már nem!2010. máj. 17. 12:07
1/7 anonim válasza:
én meg lesz*rom :) Nem sok vizet zavart de sosem láttam belőle egy részt sem.
2/7 anonim válasza:
Engem idegesít ha vki 10 percben osztja az észt megrendezett családi balhékban, úgyhogy nem fogok emiatt világgá menni....:)
3/7 anonim válasza:
Tényleg megszűnik?! Nem is hallottam. Mondjuk TV2-t nem szoktam nézni. De a Mónika azért szűnt meg állítólag, mert Joshi-t többen nézték.
Mondjuk egyik sem izgat nagyon. Az ilyen szenny műsorokért nem kár.
Azt viszont borítékolni merem, hogy hasonló "színvonalas" műsorok lesznek helyettük.
4/7 anonim válasza:
Biztos csak erre várt az RTL klub is, és majd amikor már nincs Józsibarát, ők visszapakolják Mónikát a pöcegödrébe az egyfogúak közé.
Amúgy nem hiányzik egyik se.
5/7 A kérdező kommentje:
Nah,örömmel olvasom,hogy senkinek nem fog hiányozni Józsi úr..:D Egyébként sztem volt olyan is,hogy csak megrendezték az egész perpatvart,de kamu volt!Tuti,hogy volt ilyen... Bár gondolom tényleg valami "szinvonalas" műsorral fogják pótolni.:d
2010. máj. 17. 15:01
6/7 anonim válasza:
Ezzzaaaaaaaazzzz :D
csak ennyit fűznék hozzá
7/7 A kérdező kommentje:
Abszolút megértem az örömödet!;)
2010. máj. 17. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!