Nem furcsa, hogy a Megasztárban a versenyzők közt sok más nemzetiségű van, vagy határon túli magyar (ami persze okés)?
Ez egy show.Oda meg nézettség kell ahhoz pedíg unikum szereplők...
Engem a tökátlag Magyar fejemmel akkor is elküldtek volna a meghallgatásról,ha úgy énekelnék,mint Bocelli!Olyan emberek kellenek nekik,akik jól néznek ki a bulvárlapok címoldalán...ettől persze még lehetnek ők jó énekesek (a Thai kiscsaj pl.fantasztikusan nyomja!).
Ők is magyar állampolgárok... Nem értem minek kell ennyire Rasszista Bunkó-naklenni... Ez annyira szemét dolog szerintem... Krisztián Roma
Tamara Vajdaság-i
Hiennek a szülei Ázsiából jöttek
és Sonianak a rokonai Afrika-iak attól még ugyanúgy magyarnak számtanak mivel mind szinte mindegyik magyar állampolgár erről ennyit..., ez egy vetélkedő most ha tételezzük fel van az óvodában egy verseny arra is csak magyar jelentkezhet ez nagyon szemét dolog... Hát az ilyen rasszita embereket a Pokol legalájára kívánom...^^
Boldog Karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!