Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok az idei eurovízi...

Mit gondoltok az idei eurovíziós győztes számról?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok a véleményetekre a szavazással kapcsolatban is.

Nekem bevallom őszintén tetszik ez a szám, de nem az, amire tipikusan azt mondom, hogy nyertes.

2017. máj. 14. 01:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
14%
A bénácska, unalmas stílusú portugál dalt úgy hívják, hogy fado stílús. Attól mert tudatlanok vagyunk, még nem kell más népeket zsigerből fikázni.
2017. máj. 14. 12:51
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

12-es vagyok: Más különben eddig is nyilvánvaló volt, hogy a kutyát nem érdekli a dal. Csak mi vesszük túl komolyan A Dallal ezt az egész giccsparádét.

Már rég be kellett volna vezetni azt a szavazási rendszert, hogy maximális pontszámot nem adhat valaki a szomszédjának.

2017. máj. 14. 12:53
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
12-es, és ettõl most szerinted jobban fog tetszeni bárkinek is? Attól még, hogy most már a stílus nevét tudjuk (egyébként köszi, valóban nem ismertem), a dal még nem lesz másabb. Kritizálni meg mindenkinek joga van, független attól, ismeri-e a stílust vagy nem. Attól még ugyanúgy hallja és el tudja dönteni, tetszik-e neki vagy sem. Unokahúgomnak pl.fogalma sem volt, mi az a jódlizás, így szimplán idegesítette, hogy miért énekel olyan furán a román lány. Én tudtam, hogy jódlizik, de ettõl még kb.ugyanez volt a véleményem, hogy nem jön be a produkció, mert idegesít.
2017. máj. 14. 13:11
 14/20 anonim ***** válasza:
75%

Nekem sem tetszett kicsit sem. Amikor ment a szám azt beszéltük haverommal hogy ilyen szám nagyon nem való ide.

Nekem az alábbiak jöttek be:

Moldova - nagyon vagány volt a szaxis tánc :)

Bulgária - jó volt a szám és ügyes a kissrác

Ukrajna - jó volt egy rendes zenekart is látni, tetszett a daluk és a színpadkép

Belgium - nagyon jó volt az ő számuk, és az a mély hangú fiatal csajszi..

Románia: elképesztő trash parádé volt, a jódliző szőke csaj, a rappelő fülbevalós srác, a strasszágyú, igazi fesztiváldal

Magyarország: szerintem sokkal jobb magyar nyelvű dallal menni, ráadásul ez elég különlegesre sikeredett, nekem tetszett.

2017. máj. 14. 13:53
 15/20 anonim válasza:
100%
Nekem sem kifejezetten tetszik. Szép szövege van, de a jó szöveg kevés. Számomra unalmas, nekem a bolgár fiú száma jobban tetszett és rá is szavaztam sokat. Sajnáltam hogy nem ő győzött, simán leénekelte az embereket 17 éves létére. Szerintem jobban megérdemelte volna a győzelmet.
2017. máj. 14. 16:35
 16/20 anonim ***** válasza:
60%
Az én sorrendem: 1.Magyarország 2.Franciaország 3.Horvátország 4.Olaszország 5.Portugália 6.Belgium 7.Ciprus 8.Moldova 9.Bulgária 10.Görögország.
2017. máj. 14. 16:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Az előadó szívbeteg.

Így szánalomból megnyerették vele az egészet.

"Nem akarta,hogy kiderüljön",ezért csak egyszer nyilatkozott róla:D

Jó vicc:)

2017. máj. 14. 19:42
 18/20 anonim ***** válasza:
70%

Amúgy az eddig legrosszabb győztes,mióta követem,kb 12 éve.

Mindegyik dalról,előadóról ellehetett mondani,hogy különleges,még ha valakinek nem is a legjobb volt,de a legjobbak között volt.

Hol lehet már ezt Loreen-hoz,Mans Zelmerlöwhöz,Conchitához,Marija Serifovic-hez,Alexander Rybakhoz,Lenához vagy Jamalához hasonlítani?

Mind jó dal volt,nem egy unalmas semmi...

2017. máj. 14. 19:50
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is gyenge és unalmas volt, ami elmondható a bolgár gyerekről, és az ausztrál fiúról (lányról?) is. Magyarul az élmezőnybe a tipikusan gyenge, uncsi dalok kerültek be, érthetetlen módon. Most kövezzetek meg, büszke vagyok a magyar srác helyezésére, meg szépen helytállt, de nekem maga a dal (ismétlem a dal, nem az előadó meg a többi) nem tetszett, lassú volt, népzenés, a majkás rap betét pláne nem kellett volna bele, nem igazán volt dalfesztiválra való. Ettől függetlenül gratulálok neki. De amit nem értek az az hogy miért mindig a gyenge számok nyernek. Mint mondtam, a portugál, bolgár, ausztrál dalok rettentő unalmasak, álmosítóak, semmilyenek voltak, mégis győzelem/második hely, míg az a néhány szám, amire azt lehet mondani hogy jó volt, mind a második felébe került a mezőnynek. A görög lány volt nekem talán a legjobb, az tipikus dalfesztiválra való, pörgős, kitörő érzelmű dal volt, illetve a másik ami nagyon tetszett az a ciprusi srác volt a Gravity-vel. A francia lány a végén szintén jól tolta, szívből (ő sem volt sehol az eredménylistán), az ukrán zenekar számomra üdítő volt, ők is nagyon odatették magukat, látványos volt, egyedi, merész (szintén utolsó 5-ben voltak ha jól emlékszem), amin azonban a leginkább meglepődtem, az az hogy a lassú, melankolikus dalok közül egyetlen egy volt ami zeneileg, hang tekintetében és látványra is tökéletes volt, a lengyel lány még az elején. Na pont ő került a lassú számok közül a leghátrább. Miért? Én simán neki adtam volna a győzelmet ha már lassú dalt kellett kihozni győztesnek. (Nem mellesleg gyönyörű az a csaj.) Számomra érthetelen, és ez évek óta így megy, hogy még csak nem is szoros csatában nyernek a gyengébb dalok, hanem az összes nagy favorit mind egy rakás kaka. (Eleve honnan a bánatból tudják a fogadóirodák a "nagy favoritokat"?) Bunda lenne? Áááá dehogy. Legalább a látszatra adhatnának, igazán.
2017. máj. 14. 22:26
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Felőlem lehet akármilyen stílusú, nekem a dal akkor is unalmas és rettenetes volt. Lehet, hogy a szövege szép (nem tudok portugálul), de ez nem volt éneklés.

Azért arra kíváncsi lennék, hogy mi alapján döntik el, hogy ki nyerje meg az adott évben az Eurovíziót, ugyanis Portugália pont az az ország, ami a legtöbbször nem került be a döntőbe még akkor sem, amikor ennél jóval erősebb és jobb dalt küldtek. Bulgária meg Moldova sokkal jobb és különlegesebb volt.

A szavazási rendszer meg enyhén szólva is nevetséges. Sokkal igazságosabb és érdekesebb lenne, ha nem lenne a k rva zsűri. Amikor nekiálltak 10-12 pontokkal dobálni Portugáliát, azt hittem lerúgom a TV-t a helyéről.

2017. máj. 15. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!