Mit gondoltok az idei eurovíziós győztes számról?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre a szavazással kapcsolatban is.
Nekem bevallom őszintén tetszik ez a szám, de nem az, amire tipikusan azt mondom, hogy nyertes.
12-es vagyok: Más különben eddig is nyilvánvaló volt, hogy a kutyát nem érdekli a dal. Csak mi vesszük túl komolyan A Dallal ezt az egész giccsparádét.
Már rég be kellett volna vezetni azt a szavazási rendszert, hogy maximális pontszámot nem adhat valaki a szomszédjának.
Nekem sem tetszett kicsit sem. Amikor ment a szám azt beszéltük haverommal hogy ilyen szám nagyon nem való ide.
Nekem az alábbiak jöttek be:
Moldova - nagyon vagány volt a szaxis tánc :)
Bulgária - jó volt a szám és ügyes a kissrác
Ukrajna - jó volt egy rendes zenekart is látni, tetszett a daluk és a színpadkép
Belgium - nagyon jó volt az ő számuk, és az a mély hangú fiatal csajszi..
Románia: elképesztő trash parádé volt, a jódliző szőke csaj, a rappelő fülbevalós srác, a strasszágyú, igazi fesztiváldal
Magyarország: szerintem sokkal jobb magyar nyelvű dallal menni, ráadásul ez elég különlegesre sikeredett, nekem tetszett.
Az előadó szívbeteg.
Így szánalomból megnyerették vele az egészet.
"Nem akarta,hogy kiderüljön",ezért csak egyszer nyilatkozott róla:D
Jó vicc:)
Amúgy az eddig legrosszabb győztes,mióta követem,kb 12 éve.
Mindegyik dalról,előadóról ellehetett mondani,hogy különleges,még ha valakinek nem is a legjobb volt,de a legjobbak között volt.
Hol lehet már ezt Loreen-hoz,Mans Zelmerlöwhöz,Conchitához,Marija Serifovic-hez,Alexander Rybakhoz,Lenához vagy Jamalához hasonlítani?
Mind jó dal volt,nem egy unalmas semmi...
Felőlem lehet akármilyen stílusú, nekem a dal akkor is unalmas és rettenetes volt. Lehet, hogy a szövege szép (nem tudok portugálul), de ez nem volt éneklés.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mi alapján döntik el, hogy ki nyerje meg az adott évben az Eurovíziót, ugyanis Portugália pont az az ország, ami a legtöbbször nem került be a döntőbe még akkor sem, amikor ennél jóval erősebb és jobb dalt küldtek. Bulgária meg Moldova sokkal jobb és különlegesebb volt.
A szavazási rendszer meg enyhén szólva is nevetséges. Sokkal igazságosabb és érdekesebb lenne, ha nem lenne a k rva zsűri. Amikor nekiálltak 10-12 pontokkal dobálni Portugáliát, azt hittem lerúgom a TV-t a helyéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!