Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az RTL klub híradója nyíltan...

Az RTL klub híradója nyíltan reklámozza a MS Windowst? [KÉP]

Figyelt kérdés

Végig ott van, a négy kis ablakot jelképező egyértelmű Windows logo, de sehol nem jelzik, hogy a műsor termékmegjelenítést tartalmaz.

[link]

2017. máj. 6. 18:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A "csicska" szót a cigányok használják, valamint azok a tudatlan gyerekek, akik még nem tudják, hogy a cigány (börtön) szleng Magyarországon kifejetetten a ciki kategória.

Valami más szóval büntess, kerüld kérlek a cigány szlenget.

2017. máj. 7. 20:02
 12/20 AntZ ***** válasza:
67%
Jogállamban élünk. Mindenkinek jogában áll hülyének lenni. :)
2017. máj. 7. 20:02
 13/20 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, akkor írd ezt meg hírként a tv2-nek, ők ugyanolyan hülyék, mint te. Lehet még foglalkoznának is vele :'D

Meg azzal együtt a Microsoftnak is, hátha beperlik az rtl-t. Legalább mások is kacagnának egy jót.

2017. máj. 7. 20:24
 14/20 anonim válasza:
28%
nem, nőj fel
2017. máj. 7. 20:27
 15/20 A kérdező kommentje:

Te beteg, politikai paranoid vagy. Sikerült belekeverned a politikát.

Reméltem, hogy nem kell kiírni hülyegyerek módjára, hogy nem az RTL klubot akarom besározni, és nem Habony Árpád frissen "diplomázott" médiamunkása vagyok aki provokálni akar az RTL ellen.

Annyi barom van, aki 1biten gondolkodik, hogy valaki vagy balos, vagy jobbos, vagy liberális, vagy fideszes, vagy tv2 fan, vagy rtl klub fan.

Kőkemény ebből a szempontból Magyarország, hogy sokak szerint itt minden kizárólag fehér vagy fekete.

2017. máj. 7. 21:47
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Már miért lenne reklám a Microsoftnak?

Ez csak a Híradó logója, semmi köze a céghez, az pedig, hogy milyen szoftverrel dolgoznak, egy teljesen másik kérdés. Ennyi erővel "reklámozhatnák" akár az Adobe termékeit is...

2017. máj. 12. 16:42
 17/20 anonim ***** válasza:
27%
Ez nekem is nagyon feltűnt anno. Teljesen olyan mint a Windows 10 start logója. Négy ablak fekete alapon..Egyébként pedig egyáltalán nem lepődnék meg ha a Microsoft ilyen aljas eszközöket használna a leszálló ágban lévő oprendszere reklámozása célja érdekében és pénzzel is támogatná az RTL klub-ot,mint ahogy azt a nyugati demokrata bal oldal is teszi ezzel a televízió társasággal.
2017. máj. 23. 02:25
 18/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt nem gondolom, hogy politikai okokból támogatnák. Csupán burkolt reklám.
2017. máj. 23. 06:39
 19/20 anonim ***** válasza:
26%

Szia Kérdező !

Nem vagy egyedül az észrevételeddel.

Amikor először láttam az új RTL-es híradó bejelentkezését én is mondtam rögtön, hogy ez egy Win8 logo.

Persze az, hogy e mögött van-e valami reklám, vagy más üzleti háttér kapcsolat azt nem tudom, de tény, hogy azonnal feltünt a hasonlóság.

2017. júl. 19. 22:39
 20/20 A kérdező kommentje:

Aztán az is lehet azoknak van igaza, akik szerint például az USA így támogatja az ellenzéki médiát Magyarországon, hogy meglegyen némi ellenpólus.

Azért kicsit erős paranoiának gondolom, de ma már mit lehet tudni.

Tudom, hogy korábban mást írtam.

2017. júl. 19. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!