Mi ennek a mesének a címe?
Figyelt kérdés
A mese sorozat kb 2002Ben mehetett a minimaxon. A címe valaki edinboroban. Egy vörös hajú coffos lány volt a főszereplő. Az introban egy női hang énekelt magyarul. És egy székerrel mentek egy talán városba.valahonnan valamiért elkoltozott és asszem a nagyszüleihez lesz. Lesz egy idős ismerőse egy bunko paraszt nő. Többnyire a barátaival van.nos kb ennyire emlékszem köszönöm előre is további szép napot!!2017. ápr. 27. 15:07
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Nem 1 macska :D körül néztem mindenhol de nem találom:( kék ruhában volt és asszem mindig volt rajta valaki kötény vagy mi :D
2017. ápr. 27. 15:23
4/6 A kérdező kommentje:
Ez sem az :( tegyük fel nem edinboroban hátha
2017. ápr. 30. 06:07
5/6 A kérdező kommentje:
A 2002 azt úgy értem hogy a körül volt a tv én. Szóval lehet h sokkal régebbi
2017. ápr. 30. 06:10
6/6 A kérdező kommentje:
Meg találtam. Sajnos nem edinboroból volt.
a címe: Anne zöld orombol
Remélem valakinek tudtam segíteni. További szép napot mindenkinek
2017. máj. 12. 02:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!