Melyik híradóban volt ez? Mentőknek ki segít feldolgozni a dolgokat? Bővebben lent
Figyelt kérdés
1-2 hete volt az egyik híradóban (sajnos nem tudom melyik adás volt) egy riport és egy összefoglaló, hogy a mentősök, tűzoltók, rendőrök hogyan tudnak feldolgozni 1-1 dolgot. Szalagcím talán az lehetett, hogy "nekik ki segít feldolgozni?". Tudnátok segíteni, hogy melyik híradóban volt? Szeretném visszanézni, azért kérdezem. Köszönöm2017. ápr. 2. 15:00
1/2 anonim válasza:
Hiradó szerint nem tudom, de ha érdekel a téma, akkor ajánlom a youtubeot. Rengeteg ilyensmi téma van fent, és akit érdekel, azt leköti.
Esetleg, ha a mentősök érdekelnek írj nyugodtan.
2/2 anonim válasza:
Kb hány órakor volt? Végig lehet nézni, a műsorújságban, hogy az adott csatornák mikor adtak híradót. Szerintem valamelyik kereskedelmi csatorna lehetett (TV2, RTL KLUB). Ha pedig valamelyik közszolgálati tévén volt akkor ajánlom a NAVA.hu-t, azon vissza tudod nézni a közmédia csatornáin futó híradókat (a kereskedelmi tv-k korlátoltak). Itt a link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!