Mit szóltok a Maradj talpon! új műsorvezetőjéhez, Héder Barnához?
Az első héten tényleg nagyon zötyögött. De ahogy már láttam, hogy a kérdések jobbak, inkább -mi az hogy, inkább, most már- a hétköznapi általános műveltség felé irányulnak, és tanulni lahet belőle, azóta már jobbnak is tartom!
Kellemes meglepetés. Eddig. A játékosok is hétköznapibbak, nem is értem, miért nem voltak ilyen emberek a Gundellel. Hanem főleg 2-3-4 diplomás emberek voltak régen, akik szégyen, hogy milyen egyszerű kérdésekre csak bámultak. Jó, tudom, az izgalom, meg minden, de akkoris.
És a Gundelnek biztos valami utazási vállalata lehet, mert csak arról kérdezgetett mindenkit, hogy hány országban járt már, és hol dolgozott külföldön. A kérdések meg jó ideig amerikás kérdések voltak, ottani sport csapatokról, meg filmszínészekről. Én inkább azt szoktam elkapcsolni, mert se nem tudtam a válaszokat, se nem lett volna értelme megtanulni.
Én nagyon kellemesen csalódtam az új műsorban. Szerintem jobb lesz, mert mernek majd jelentkezni olyan egyszerű emberek, akik nem tudnak külföldi utakkal, állásokkal dicsekedni, vagy olyan gyerekekkel, akikről nem tudják eldönteni, hogy a 4-5 féle alrasszal rendelkező felmenőik közül kire is hasonlítanak. Vagy az egyszerű bolti üzletvezetőnek már nem kell szégyenkezve mondania a többi, előtte levő játékos után, hogy ő bizony olyan nem érdekes, semmilyen ember. Jó, megpróbálta a Gundel-Takács valahogy elvenni az élét, de a rossz szájíz csak megmaradt.
Persze, ez nem csak a Héder Barna érdeme, hanem az előkészítő csapaté. Az emberek válogatása is, meg a kérdések is. Szóval akkor az előkészítők jobbak most; ahogy eddig láttam. Én biztos nézem, amig ilyen marad.
Mondjuk, azt nem értem, hogy a mostani kérdéseket válogatók, meg a mostani játékosokat válogatók miért nem kellettek a Gundel-Takácsnak. Maradhatott volna, de neki nem kellettek ezek a játékosok, ezek a kérdések.
Persze, elfogult vagyok, mert sokkal jobban hasonlítok a mostani játékosokhoz, és a mostani kérdésekre ha nem is tudok válaszolni, de legalább érdekelnek, szívesen tanulok belőlük.
Szerintem így jobb lett és lesz a Maradj talpon.
Gundelnek igazából nem sok köze volt ahhoz, hogy kik kerülhettek adásba és milyen kérdések születtek, épp annyira mint Héder Barnának sincs köze hozzá. Ők csak a műsorvezetők, minden más a producer feladata.
Gundelnek az nem tetszett, hogy lecserélték a stábot, akikkel már évek óta együtt dolgozott. Minden bizonnyal egyáltalán nem lett volna kifogása ellene, hogy egyszerűbb emberek és általánosabb kérdések is megjelenjenek a műsorban. Maga is megmondta egy interjúban, hogy ezek a műsorok sajnos már nem a műveltségről és tudásról szólnak, hanem a showról és ezzel nem ért egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!