Digi kábelcsatornákat lelehet fixálni valahogy?
Figyelt kérdés
Elegem van ,hogy 2 hetente beraknak valami izaura tv-t vagy valamit ,és emiatt újra kell hangolnom mind a 137 csatornát ,mert mikor beraknak valami újat akkor konkrét csatornák tünnek el. 44 után nem 45 jön ,hanem 49 meg ilyenek..és 1 db csatorna miatt ,amit mellesleg sose fogok nézni újból kell keresnem meg rendeznem a többi 137-et. Ami nekem még elmegy mert megcsinálom 5-10 perc alatt,de anyáék meg sokan a családba nem,és volt akinek digis embert kellett pénzért kihívnia,hogy csinálja meg...2017. márc. 4. 08:55
1/1 anonim válasza:
Én a Samsung okostévén a csatornákat a számítógépen szoktam rendezni. Kiexportálom egy pendrivra, és ezzel a progival gyorsan átrendezem ahogy szeretném, majd vissza importálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!