Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi volt ez a reklám?

Mi volt ez a reklám?

Figyelt kérdés

Tavaly, vagy talán tavalyelőtt (azaz 2015/16) nyáron futott az országos adókon, legalábbis én akkor láttam. Egy kb 28-30 körüli, jóképű, barna hajú, borostás-szakállas városi srác napját követhettük benne nyomon, a srác kommentárjával. A napja így nézett ki: irodai meló, ingben nyakkendőben az íróasztalnál, sport: kocogás a futópadon, (esetleg egyéb is, amire nem emlékszem) és a vége tuti az volt, hogy "vacsora anyóséknál".

Fogalmam sincs, mit reklámozott, de meg szeretném találni a reklámot a sztorija miatt.

Előre is köszönöm a válaszokat, ha csak tipp szintűek is!

2017. febr. 18. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Azthiszem valami pezsgő tablettát reklámozott.
2017. febr. 18. 19:31
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :) Egyelőre nincs meg, ha bárkinek van további ötlete, ne fojtsa magába! :)
2017. febr. 18. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Beirtam h pezsgotabletta reklam. Rogton kiadta. Bayer beroccas. Ha igy se megy, aludj egyet 😄
2017. febr. 18. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Berocca. Melleknevet csinaltam belole, de az nem a neve....
2017. febr. 18. 20:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Huh, nagyon szépen köszi! :D

A Supradyntól a Cetebéig mindenre rákerestem, de erre nem :D

Köszönöm!! :)

2017. febr. 18. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!