Miért nem látom a külső HDD-n a felvett műsort?
Figyelt kérdés
Van egy LG LF5400 típusú és egy WD 5TB külsős HDD. Bedugom , amit gépről rárakok azt bármikor tudom nézni , de amit felvennék műsort , sehogy sem látom. Kiírja hogy felvétel elindult de semmi sincs a mappában. De a mappa megjelenik. Mit rontok el vagy mit nem csinálok? És egy másik , samsung HDD-vel se müködik. valami a tv-nél nem faja. Bárki segitene azt megköszönném2017. febr. 2. 12:48
1/2 anonim válasza:
A TV-k jogi okok miatt titkosítják a felvételt, így azt csak azon a készüléken tudod lejátszani, amelyiken felvetted.
2/2 A kérdező kommentje:
Hulye nem vagyok , azon probalom ,de mondom ures a mappa. Lg mappa van a hdd-n es benne egy almappa a felvetel sorszamaval, de mikor belemegyek ures. Semmifele fajl. Radugtam a pcre , ott meg tele van minden faljlal de egyik se video formatum. En ezt nem ertem.
2017. febr. 3. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!