RTL Survivor játékba jelentkezett innen valaki?
Nagyon jó kialakult véleményed van róla ahhoz képest a műsort nem ismered és még a kaszting sem ért véget. De kitalálom, te is azoknak a táborát erősíted akiknek nincs tévéjük és azon is csak a National Geographicot nézed; de a neten nem bírod ki hogy ne szólj bele és vitatkozz olyan dolgokról amik eleve nem is érdekelnek. Csak ki kell mondanod hogy éreztesd a szellemi felsőbbrendűséged, mert te más vagy mint az agymosott emberek akiket megfertőzött a média, ugye? Ugye.
Itt megnézheted kik jelentkeztek, abszolút nem azok akikről írsz:
(vigyázat, agyfertőző rtl-klub kereskedelmi-csatorna link, érzékenyeknek 5-5 perc közmédia-nézés ajánlott előtte-utána...)
#4 vagyok.
#7-es válaszolónak: Nem írtam hülyeséget. Ez igen is így van, a legtöbb szemét műsor nem csinál mást csak butít. Legyél szíves idézd be azt a sort, amibe azt írtam hogy a survivor is ilyen műsor. Segítek, nem fogod megtalálni mert nem írtam. Nem írtam róla semmi rosszat, csupán egyet értettem az előttem kommentelővel, az egyéb "szavazgatós" celebes műsorokkal kapcsolatban. Ezek nem mennek másra, hogy szavazz, nézd a műsort, és még pisilni se menj ki, mert a reklámot is végig nézhetnéd, ha már TV-t nézel. Elvégre miből lenne pénze az adónak... eleinte nem tűnik rossz dolognak, elvégre csak 30-45 perc, csak aztán kiderül, hogy elpocsékolt idő volt. Általában későn...
Egyszóval ess neki szövegértelmezés gyakorlatoknak, mert az hogy nem tudod értelmezni hogy mire írtam azt amit, az még nem jelenti azt, hogy hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!