Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek a Megasztár...

Mi a véleményetek a Megasztár I. válogatásáról?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:

RÖHEJ!

Másrészt meg ezt a Mester Tamást ki nem állhatom!

Annyira nagyképű,borzalmas!

Pedig aztán nála vannak sokkal elismertebb és tehetségesebb zenei előadók,mint ő!

Az Eszenyi Enikőről és Friderikuszról ne is beszéljünk!!

2010. máj. 6. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
A zsűri nagyon szánalom, az előadók között csak 1-2 tehetséges volt. De sokat lehetett rajta röhögni, az tény. Azt figyeltem, h az eredeti alphaville szám kommentjei között 37 oldalon csak magyar szövegek vannak.
2010. máj. 6. 21:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Amin én nagyott nevettem az a Michael Jacksonos szám ( Pineee, pineee xD) és a másik a Bikicsunáj Csunáj... Borzalmas volt. de azt nem értem, hogy ezek hogy tudnak idejönni? semmi hangjuk nincsen, és idejön, és még a Boci, boci tarkát sem tudja elénekelni...

Nekem a zsüri ismeretlen, csak Presser Gábor ismerős... szóval nem tudok véleményt mondani...

2010. máj. 7. 14:07
 4/5 A kérdező kommentje:
MOSTMÁR A 2. VÁLOGATÁSRÓL IS ÍRHATTOK!! :D:D
2010. máj. 9. 08:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyertelmu, hogy a TV2 penzert felberel ilyen idiotakat, hogy hulyet csinaljon belolek, ergo no a nezettseguk, mert az emberek majd varjak es varjak a kovetkezo hulyet a musornak meg ugye ugrik a nezettsege.
2010. jún. 8. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!