Mit gondoltok az Eurovíziós Dalfesztiválról?
Nem dalok versenye, a dal csak a köret.
Az országok szomszéd országokra szavaznak, vagy arra, kivel közös nyelvcsaládba tartoznak, de leginkább a politika mutatkozik meg benne.
Egyszerű pénzlehúzás!
A dal, amit a zenészek, dalszövegírók kreativitásának a használatára alkalmas , alkalmas arra is , hogy a ostoba birkákat anyagilag megfejjék .Az egyik zsűri tag elmondta, hogy a néző közönség szavaz a kijutásról. Majd amikor megvolt a szavazás közlik, hogy változott a játékszabály és a zsűri dönti el, hogy ki is megy ki.
Ha számolsz, hogy csak külföldi országokra szavazhat otthonról és a saját országodéra nem, akkor kiderül mennyire barátságosak a szomszéd országok egymással.
De hány meg hány rajongó ment ki akár felvidékre feltöltős mobiltelefont venni, hogy a magyarokra szavazhasson.
Semmi értelme, hiszen a többi ország úgysem a magyarra szavaz.
A szavazást összesítő szoftver forráskódja melyik országban is van , ahonnan manipulálni lehet a végeredményt? Lásd a meleg habsburgot. Szerinted is ennyire beteg a világ?
Engem amúgy nem érdekel a dal, nem szavazok, nem is nézem .
(bocs de moderálják a kommentet ezért átírtam.Alkotmányos jogaimban korlátoznak. Ennyit a szólás szabadságról és a szabad véleménynyilvánításról)
Igen én mindent tudok róla
De tényleg a balkániak a balkániakra
a skandinávok a skandinávokra
az 5 nagy és a rendező az 5 nagy és a rendezőre szavaz.
A magyarokra a finnek szavaznak
Mi pedig San Marinora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!