A Dal 2017 - Megrendezett?
Sziasztok!
Idén először egy ismerősöm is bejutott a "legjobb" 30 közé, de kiesett a tegnapi első fordulóból. Írtam neki, mire azt válaszolta, hogy amúgy meg volt rendezve. Nem szeretném megnevezni, és kiadni Őt. Nem is összeesküvés-elméletet gyártok, mert éppen nincs jobb dolgom. Csupán meglepett a válasza... "Oké", hogy a többi tehetségkutató (Megasztár, X-faktor, Csillag születik, Rising Star, Hungary's Got Talent, Star Academy... - atyaúristen) így működik, de ezen a színtéren aztán mi értelme van a parasztvakításnak? Még így is megéri az előadóknak részt venni benne? Amúgy meg Eurovisio... vicc. Ui.: A "megrendezett" szó alatt természetesen nem azt értem, hogy egy műsor készítésében milyen elő- és háttérmunka zajlik, hanem azt, hogy előre megvan, kit küldenek ki, a többi pedig kenyér és cirkusz.
Kérdés, hogy komolyan mondta, vagy csak az egója "beszélt" belőle önmaga megnyugtatásaként.
De amúgy nem elképzelhetetlen.
Ebben a világban ilyenek már simán előfordulhatnak.
De amúgy ha megnézzük a tegnapi kiesetteket, akkor szerintem:
Calidora: gyenge volt. Nem csoda, hogy kiesett.
Csondor Kata: szintén gyenge volt. Alig vártam, hogy véget érjen.
Rocktenors: harmatgyenge.
The Wings: ők viszont tetszettek és szívesen láttam volna őket mégegyszer, de egyértelmű volt, hogy úgysincs esélyük megnyerni.
Szóval szerintem teljesen mindegy, hogy ki mondott mit, mert teljesen felesleges lett volna, ha továbbjut.
De pl. a továbbjutók közül is szerintem Benji is nagyon gyenge volt.
A Spoon minősíthetetlen: szar szöveg, nulla énekhang.
A zsűri több dalra is azt mondta, hogy vagy túl egyszerű a szövege vagy ugyanaz ismétlődik. Erre jött a Roma Soul, akik dalának kb. a 80%-a ugyanaz a gyenge szöveg volt, a maradék 20%-a pedig "ánánánáná álálálé", a zsűri meg beszarta gyönyörtől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!