Lesz folytatása a Rejtélyek Városkája című rajzfilmnek?
Szerintem lehet, mert az író szava kivételével minden arra utal, hogy lesz folytatása (szerintem lehet, hogy az író is úgy bele éli magát, hogy meglepetés legyen a folytatás ha lesz)
Mert az utolsó rész végén mikor meghal Bill vissza fele azt mondja: A-X-O-L-O-T-L!
MY TIME HAS COME TO BURN!
I INVOKE THE ANCIENT POWERS!
THAT I MAY RETURN!(A-X-O-L-O-T-L eljött az időm, hogy égjek, megidézlek ősi erő, MÉG VISSZA TÉREK.)---Szerintem ez egy elég erős utalás, továbbá Dipper ajándék lapján is az volt, hogy "viszlát a következő nyáron"....továbbá az utolsó előtti fotón ott volt Bill megdermedt szobra ami eredetileg szürke volt, de a rész végi képben színes (utalás lehet, hogy tényleg vissza tért).............Szóval szerintem lehet lesz 3. évad, csak ilyen sunyiba, "rejtélyesen" elkészítve....persze lehet csak valami utalás volt, hogy a gonosz nem alszik vagy valami ilyesmi....., de mivel 3 üzenet is utalt a folytatásra így szerintem van rá esély, bár lehet, hogy kicsit több idő múlva jön ki, majd kiderül. (opsz, lehet sokat írtam xd nem baj :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!