A UPC visszanéző funkciója másnál nem akadozik?
Már kétszer volt kint szerelő, fogalmuk sincs, hogy mitől akadozik a visszajátszás, a mérések jó eredményeket mutatnak szerintük, a médiabox(HORIZON) már kétszer lecserélésre került, de a probléma változatlanul fennáll. :(
Egyszerűen használhatatlan a funkció, mert hosszú másodpercekre leáll.
Másnál nincs ilyen gond?
Mi lehet az oka?
Nem a visszanéző funkcióval van a gond, hanem a Horizon mediabox-al. Alapból használhatatlan az egész, így hiába cserélgetik.
Próbálj reklamálni hogy neked a régebbi típusú box kell, ami még normálisan működött. Sajnos hivatalosan már ilyet nem adnak, de ha elég rámenős vagy akkor kicserélik.
Nagyon köszönöm a válaszodat!
Szerintem ezt fogom tenni. Van ugyanis egy másik TV-m, ahhoz egy régi típusú médiabox van csatlakoztatva, és azon kifogástalanul működik a funkció. Úgyhogy tulajdonképpen logikus, csak én olyan naiv vagyok, hogy bennem ez fel sem merült. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!