Szerintetek a The walking deadben meg kellett ölni a kislányt, aki embereknek hitte a járkálókat?
Figyelt kérdés
Aki megölte a kistestvérét, etette patkányokkal a járkálókat és játszott velük.
Amikor megölte a hugát, Carol kivégezte őt, mert hogy veszélyes.
Szerintetek jól tette?
2017. jan. 2. 00:16
1/9 anonim válasza:
Az adott helyzetben ezt meg kellett tenni. Nem hiszem, hogy meg tudnam tenni, ahogy o, de valakinek muszaly volt megtennie.
2/9 anonim válasza:
Igen jol tette. Bar kivancsi lettem volna mi lenne mostanra a lannyal, milyen pszichopata gyilkologep lenne. :DD
3/9 A kérdező kommentje:
Gyerek volt még, nem biztos h kattant volt v pszichopata csak gyerek. Mai világban is történik hasonló.
Azt hitte h a járkálóba barátja és nem bántani, hanem barátkozni akar. Ma is egy csomó gyereknek van képzeletbeli barátja.
Szerintetek?
2017. jan. 2. 00:29
4/9 anonim válasza:
Azert annyira mar nem volt gyerek.. Ott van peldaul Carl, o felfogta hogy a jarkalok nem "emberek".. Amugy a kislanyt azert oltek meg igazabol, mert a lany aki jatszotta mar nem akart tovabb jatszania sorozatban.
5/9 Adammaister válasza:
Eszméletlen jól meg van csinálva az egész sorozat de a Kislány is nagy forma! 😃
6/9 anonim válasza:
Meg jól tudta Carol hogy csak teher lenne a továbbiakban. Ezt sajnos meg kellett tennie, saját érdekükben.
A kisebbik lányt sajnáltam, szóval a nagyobbat már nem annyira.
7/9 A kérdező kommentje:
Tényleg Carl is ölt meg fiatal fiút, aki megadta magát.
2017. jan. 2. 00:38
8/9 A kérdező kommentje:
Fuh most nézem ezt a részt, nem is emlékeztem h mondta a lány, h a babát is épp meg akarta ölni.
2017. jan. 2. 00:42
9/9 anonim válasza:
Pedig megakarta, egy ido utan megolte volna Carolt is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!