Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Most akkor hogy van ez a...

Most akkor hogy van ez a Megasztár 5?

Figyelt kérdés

egyik ismerősöm indult és aztmondta h visszíhavták az első válogató után,amikor még nem a zsűri volt,de csak szeptemberben kell visszamennie...meg vmi 30-ról beszélt..

ezt nem értem...

mert már megy a vasting a zsűrivel...szeptemberre sztem már rég menni fog a megasztár élesben, nem??

valószínű hazudik az ismerősöm...megszokhattuk mondjuk

2010. máj. 3. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi sem értjük az értelmetlenül megfogalmazott kérdésed.
2010. máj. 4. 08:02
 2/7 A kérdező kommentje:

sorry,de én meg az ismerősöm értelmetlenül megfogalmazott magyarázatát nem értem...tehát nekiugrok mégegyszer:

azt mondta,h elment az első válogatásra a Hajógyári szigetre,nos ott nem a zsűri volt aki meghallgatta őket,hanem az ott dolgozó ,,producerek" (ahogy ő fogalmazott).Meghallgatták, énekelt vagy 2 sort és aztmondták,köszönik szépen, majd visszahívják,h bekerült-e.

Mondta ,h vissza is hívták,bekerült eddig minden tiszta.Kérdeztem tőle, h mikor kell visszamenned a következő castingra,amin már az igazi zsűri lesz?

Azt mondta ,h szeptemberben! Nah Ezt nem értem!

Miért pont szeptemberben kell neki visszamenni,amikor már javában menni fog a megasztár?!Most vagy nem került be,tehát nem hívták vissza,tehát hazudik, vagy igazat mond csak én nem értem!

Most érthetőbb?remélem sikerült normálisan leírnom..

2010. máj. 4. 12:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hazudik.
2010. máj. 4. 15:02
 4/7 anonim ***** válasza:
sztem hazudott, téged meg hülyének nézett, hogy elhiszed, mikor szeptemberben már menni fog javában a műsor.
2010. máj. 7. 17:18
 5/7 A kérdező kommentje:
ma mondtam neki erre azt mondta, he gész nyáron jelentkezni lehet a megasztárba.....:D...nah erre reagáljatok! :D
2010. máj. 7. 18:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy már a jövő évi adásra készülnek, mivel a mostani adások végén is reklámozzák, hogy lehet jelentkezni...
2010. máj. 9. 08:44
 7/7 anonim válasza:
Szerintem most lement egy adag válogatás, de sokan reklamáltak, hogy Pestre kellett menniük, ezért most lesz egy Megasztár karaván, akik nyáron járják az országot és több városban csinálnak meghallgatást. Aztán ősztől lesznek az elődöntők. Én így értettem...
2010. máj. 18. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!