Most akkor hogy van ez a Megasztár 5?
egyik ismerősöm indult és aztmondta h visszíhavták az első válogató után,amikor még nem a zsűri volt,de csak szeptemberben kell visszamennie...meg vmi 30-ról beszélt..
ezt nem értem...
mert már megy a vasting a zsűrivel...szeptemberre sztem már rég menni fog a megasztár élesben, nem??
valószínű hazudik az ismerősöm...megszokhattuk mondjuk
sorry,de én meg az ismerősöm értelmetlenül megfogalmazott magyarázatát nem értem...tehát nekiugrok mégegyszer:
azt mondta,h elment az első válogatásra a Hajógyári szigetre,nos ott nem a zsűri volt aki meghallgatta őket,hanem az ott dolgozó ,,producerek" (ahogy ő fogalmazott).Meghallgatták, énekelt vagy 2 sort és aztmondták,köszönik szépen, majd visszahívják,h bekerült-e.
Mondta ,h vissza is hívták,bekerült eddig minden tiszta.Kérdeztem tőle, h mikor kell visszamenned a következő castingra,amin már az igazi zsűri lesz?
Azt mondta ,h szeptemberben! Nah Ezt nem értem!
Miért pont szeptemberben kell neki visszamenni,amikor már javában menni fog a megasztár?!Most vagy nem került be,tehát nem hívták vissza,tehát hazudik, vagy igazat mond csak én nem értem!
Most érthetőbb?remélem sikerült normálisan leírnom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!