Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A UPC mit nem közöl a honlapján?

A UPC mit nem közöl a honlapján?

Figyelt kérdés

Engem az analóg csatornakiosztás érdekel.

[link]

Már december 19-e óta analógon nem jön be a VIVA. A UPC ezt nem írja le a honlapján, de a VIVA helyén nincs semmi. Arra vagyok kíváncsi, hogy az analóg csomagban hány zenecsatorna lesz. Akkor van problémám, amikor a Muzsika TV-n 'Televíziós vásárlás' van. Igaz, mostanában előfordult, hogy délelőtt a VIVÁ-n valami valóság-show ment, s mivel több zenecsatorna nem volt, ezért ahányszor a VIVÁ-n valóság-show, a Muzsika TV-n 'Televíziós vásárlás' ment, akkor két szék között kellett lenni. A UPC a honlapján nem közli a VIVA témát.

2016. dec. 23. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Analógról sorra veszik ki a csatornákat, és valószínűleg pár éven belül teljesen meg is fogják szüntetni, hiszen már nagyon elavult technológia.

Szerintem érdemes olyan csomagra váltani amiben már digitális adás van, mert nem sokkal drágább, főleg ha internettel együtt kéred, de cserébe sokkal több csatorna van, jobb a képminőség, használhatod a műsorvisszanéző funkciót, meg ha jól látom használhatod a MyPrime-ot is.

Egyébként itt van az érvényes analóg csatornakiosztás: [link] (5. oldal)

Láthatod hogy a Viva nem szerepel benne.

2016. dec. 23. 17:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Engem azért érdekel az analóg adás, mert a digitális adás esetén a televízió csak monitorként működik. A UPC csak egy médiaboxot ad ingyen. Valakinek otthon minél több van, annál többet kell fizetnie. Mi azért nem akarunk havonta fizetni, hogy több médiaboxunk legyen. Amikor zenecsatornát nézek, akkor nem monitornak akarom használni a TV-t, hanem úgy szeretnék zenecsatornát nézni, hogy közvetlenül a televízióba dugom be az antennát.
2016. dec. 23. 18:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha DVB-C tuneres TV-d van (a legtöbb TV már ilyen), akkor nem kell médiabox. Ugyanúgy használhatod a TV koax bemenetét.
2016. dec. 23. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!