Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Dollhouse sorozat miről szól?

A Dollhouse sorozat miről szól?

Figyelt kérdés

Van több kérdésem is a Dollhouse sorozattal kapcsolatban de nem szeretném külön több kérdésbe írni.

1. A Dollhouse sorozat miről szól?

2. Honnan tudnám letölteni a részeket?

3. Egy részt láttam, amikor az a főszereplő csaj vmi ál barátnő vagy nemistudom mi lesz, és akkor egy csaj énekelt a szinpadon xD meik rész volt az?

Értelmetlen válaszoktól kíméljetek!

2010. máj. 2. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:

annak a filmnek semmi értelme, nagyon szaar ...

"A milliomosok bármit megvehetnek, legyen az a legextrémebb szolgáltatás. A Dollhouse tulajdonosai pontosan tudják, hogy ügyfeleiknek is szükségük lehet olykor egy első rangú bankrablóra, profi túsztárgyalóra vagy egy kiváló énekesnőre. A cég legjobb munkaereje Echo (Eliza Dushku), aki minden ráruházott személyiséggel remekül megbirkózik. De vajon Echo valódi személyiségét meddig képesek kordában tartani?"

az emberek a csajt kényszeritik valamire utána meg kitörlik az agyukból hogy elfelejtség hogy mi is történt, mit csináltak stb.

2010. máj. 2. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:
1. vagyok : itt a letöltés : [link]
2010. máj. 2. 15:49
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen. hát, tényleg nemlehet valami érdekes. de amelyik részt láttam sajnos nemtudtam végignézni pedig az izgalmasnak tűnt...nem tudja valaki melyik rész volt az?
2010. máj. 2. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:

az a rész az 1x03 volt

a legjobb sorozat

van egy fan oldala is nézd meg

dollhouse.qwqw.eu

a kedvencem sierra.

ez a sorozat 10/10

2010. júl. 1. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!