Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ez lehetséges? O. o (Bővebben...

Ez lehetséges? O. o (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tegnap az Animaxan úgy wolt h 21:15 perckor az American Idolt a adják le.

Vártam, vártam de vmi Japán sorozat ment, megkérdeztem haveromat akinek Digitv-je wan nála is az ment.

Aztán megkérdeztem egy barátnőm akiknél Kábelszat van, és náluk meg az American idol ment.

Szóval ez hogy lehet hogy, ugyanazon a csatornán két külön különböző tv szolgáltatónál, más adás megy? :O

2010. máj. 2. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:
detto ugyanez. én ezt már régóta tapasztalom más csatornáknál is, szal én már utánanéztem. az van h a digi tv csomó csatornát román idő és román műsorrend szerint sugároz. így egykét csatornánál előfordulhat, h teljesen más megy mint aminek kéne..(Pl az Animax és az AXN).. amugy netudd meg milyen ideges voltam, h nem látom az American Idolt...egy hete vártam rá -.- csak hát nem tudtam h az Animaxet is románul nyomják.. nah mind1 hát ezvan. a DIGI TV egy szar, utálom mint a szart.
2010. máj. 2. 18:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Jujj én is tiszta elmebeteg woltam már tnap este h nem láthatom.

Tisztára be woltam zsongva h láthatom de... áhh nekem is elegem van a digiből de nagyon ehhe.h

2010. máj. 2. 18:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk kábeles digitv-nk van és már egy éve egyáltalán nincs animax-om csak a nagy feketeség a minimax után. Gondolhatjátok nekem mennyire van elegem a digi-ből. Bocsi, tudom hogy off volt, csak azért írtam hogy értékeljétek hogy egyáltalán van animaxotok.
2010. máj. 11. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!