Miért kellett elrontani a régi port.hu oldalt?
Figyelt kérdés
Eleve nem volt egy sebesség bajnok de az új oldal aztán nagyon tetű. Pedig van sebességem..2016. dec. 12. 17:31
1/4 anonim válasza:
Bocs az offért de ezt én is akarom tudni! Én az egyik receptes oldalt "siratom".
2/4 anonim válasza:
mert előbb-utóbb mindent szétcssznek
3/4 anonim válasza:
Mert újítani kell, hogy "menő" legyen.
4/4 Vjames válasza:
Nálam is nagyon nehezen jönnek be az oldalak. Egy ideig legalább volt lehetőség visszatérni a régi oldalra, de ma az sincs meg. Belépni se lehet a régi jelszóval, csak facebook vagy indapass fiókkal. Szóval úgy el lett rontva az egész, ahogy kell. Pedig jól működött, gyorsan bejöttek az oldalak, a film ismertetők is sokkal áttekinthetőbbek voltak. Minden információt el tudtam menteni egy txt file-ba, így ha kellett, bármilyen információt offline is azonnal meg tudtam nézni. Az új ismertető ebből a szempontból is használhatatlan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!